Skip to content →

Events & Excursies

Ontvangst en het verblijf op boerderij Landleven is altijd verrassend en inspirerend. De afgelopen jaren hebben we ruim 11.000 bezoekers op onze boerderij mogen ontvangen.

Locaties

Boerderij Landleven heeft een aantal locaties waar groepen van diverse grootte ontvangen kunnen worden. Kijk voor een impressie op ons gastenboek bij “bezoekers”.

de Weidekamer

De Weidekamer is een sfeervolle ruimte met uitzicht op de koeien.

de Stroschuur

De stroschuur is een multifunctionele ruimte welke ingericht kan worden voor uw bijeenkomst en veel creatieve mogelijkheden biedt. Mogelijke opstellingen die u voor zijn gegaan: een vergadering in klassieke theateropstelling, kook workshop, live-stream congres, vijf gangen restaurant, authentieke product presentatie, bedrijfsmeeting of een heisessie op de strobalen. Hieronder de Stroschuur in zijn geheel ingericht op verzoek van onze gasten.

Of een gedeelte van de Stroschuur gebruiken voor een kleinere groep.

de Oude stal

De oude stal is gebouwd in 1907 waar de kleine raampjes en dikke balken voor een authentieke boerderijsfeer zorgen. In deze oude stal is onder andere een tv-spotje van Milner opgenomen.

de Koestal

Koffie drinken tussen de koeien of een aangeklede borrel naast een koe met kalfje.

het Weiland

Natuurlijk is het ook mogelijk om op een mooie voorjaars- of zomerdag een bijeenkomst te hebben in het open landschap rondom onze boerderij.

Eten en drinken

Wij vinden het van belang dat u bij ons kan genieten van heerlijk eten en drinken. Van een eenvoudige goede lunch tot een walking diner van zeven gangen, een picknick of barbecue in het weiland. Wij maken gebruik van verschillende cateraars voor een arrangement op maat. Daarnaast kunnen we ook een kaasproeverij met authentieke kazen en een authentiek verhaal verzorgen of een melkproeverij met een echte melksommelier.

Mogelijkheden

  • Boerderij Landleven kan worden gebruikt als event-/vergaderlocatie.
  • Excursie en educatie op een modern melkveebedrijf.
  • Een “heisessie” met boerengolf, schilderen, fietsen, varen, trekker- en quadrijden.
  • Een arrangement met het kaas-experience center.
  • Bijeenkomsten van 10 tot 1.000 personen.

Bij ons kan veel